İSTANBUL ANADOLU YAKASININ EN KAPSAMLI ÜRETİM MERKEZİ
www.aripromosyon.com                                                   info@aripromosyon.com

Anasayfa


     takvimli kalemlikli masa üstü notluk

   
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Tüm ofislerin vazgeçilmez ihtiyaçlarından biri olan küp bloknot, firmalar için eşsiz bir tanıtım malzemesidir. Küp bloknot, elden ele hızlı dolaşımı, sürekli ofiste evde masada göz önünde olması ve uygun maliyeti nedeniyle en çok tercih edilen promosyon ürünleri arasında yer almaktadır.

Küp bloknotların dört yanına, firmanıza ait logo ve görsel baskısı yapabiliyoruz. Küp bloknotlar ölçü ve yaprak sayısı olarak farklı standartlarda olabilmektedir. Küp bloknot fiyatları ölçü ve yaprak sayısına göre değişmektedir.
Küp bloknot iç kağıtları 80-90 gr 1. hamur kağıt üzerine ofset baskılı ,dış çevresi ise yine kağıda ofset baskı basılıp ardından mukavva sıvanarak üretiliyor.Bir çok seçenek eklenebiliyor.Örneğin kalemlik,ataçlık,postit,takvim vb.

Daha önce yaptığımız küp bloknot örneklerini sitemizde görebilirsiniz. İstenildiği taktirde daha önce yapılmış küp notluklardan numune de gönderebiliriz.

Ayrıca küp bloknot üretiminin yanısıra promosyon mousepad, promosyon telefon ekran sileceği, promosyon duvar saati, promosyon masa sümeni, promosyon kupa ve daha bir çok baskılı promosyon ürününün üretimini yapıyoruz.
Lütfen diğer detaylar ile ilgili bizimle irtibata geçiniz.

promosyon bloknot üretim
promosyon postitli kup notluk imalat
promosyon postitli küp bloknot imalat
promosyon taslama notluk uretim
promosyon küp notluk uretim
küp bloknot üretim
masa üstü kup bloknot
masa üstü notluk

promosyon spiralli bloknot uretimi
promosyon takvimli kup bloknot uretimi

 
 
Talep Formu
İsim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.237032.3662
Euro34.794534.9339