İSTANBUL ANADOLU YAKASININ EN KAPSAMLI ÜRETİM MERKEZİ
www.aripromosyon.com                                                   info@aripromosyon.com

Anasayfa


     kabartmalı tezgah üstü stand

   
Ürün Özellikleri
vakumlu stand
 Sipariş        Detaylar
 
 
Detaylar

Masa üstü vakum standlar genellikle eczane , kozmetik reyonları ve büyük alışveriş merkezlerinde kasa yanında bulunan boyları en fazla 60 cm olan, çok fazla yer kaplamaması yönünden tercih edilen stand çeşitleridir.
Son zamanlarda vakum standlar bu tarz ürünlerde çok fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Vakum standlarda 3 boyutlu tasarım sonrası bilgisayar ekranında çıkacak ürünün %90 nasıl olacağı anlaşılıp baskısız numune sonrası seri ürün üretimine başlanmaktadır.
Vakum standlarda bilinmesi gereken bir unsur da minimum bir üretim adetinin olmasıdır.Kalıp maliyeti oldukça yüksek olup adet arttıkça ters orantılı olarak maliyet düşer.Genelde kabartmalı standlarda siparişe başlama adedi minimum 500 adettir. Fakat 500 adetlik bir kalıplı imalatın stand başı maliyeti aşağıya tatmin edecek ölçüde çekmediği bir gerçektir. Gerçek bir fiyat farkı için en az 1000 adet civarında üretim yapılması gerekmektedir.Kabartmalı (vakumlu) ilaç standı kapalı bir şekilde az yer kaplayarak gönderim yapma imkanına sahiptir.Kabartmalı vakum stand tüketici tarafından kolay kurulum yapılabilmektedir.
- Vakum Stand imalatı başlı başına ayrı bir sektör olup , vakum aslında bir çok alanda da kullanılmaktadır(kabartmalı mıknatıs,vakumlu defter kapağı , vakum pano vs).

Kabartmalı vakumlu para tabağı üretimi
Kabartmalı vakumlu mıknatıs imalatı
Kabartmalı vakumlu pano üretimi
Kabartmalı vakumlu defter kapağı imalatı
Kabartmalı vakumlu boy ölçer imalatı
Kabartmalı vakumlu stand imalatı


 
 
Talep Formu
İsim
E-Mail
Telefon
İl
Adres
Mesaj
 
 
 
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar32.184732.3137
Euro34.646634.7854